22 Aralık 2013 Pazar

Estetik Doktoru Seçimi Nasil Olmali ?

Estetik Cerrah Seçimi

Burun estetiğikepçe kulak estetiğisaç ekimilazer uygulamalarıyüz germe estetiği vs. yani hangi estetik cerrahi operasyonunu olmak isterseniz olun. Bu estetik ameliyatların başarısı büyük oranda Estetik Cerraha bağlı olacaktır. Belki inanılması güç olabilir; ancak günümüzde maalesef bazı estetik ve plastik cerrahların yetenekleri, iş becerileri ve birikimleri maalesef çok düşük seviyededir. Estetik ameliyat öncesinde doktor ile görüşmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı kriterler olacak. Bunları listeleyecek olursak:

Estetik Cerrah Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

1 - Ameliyatı yapacak doktorun Plastik Cerrahi ihtisası yaptığını kanıtlayan diploması olmalıdır. Bu diplomanın anlamı o doktorun 6 yıl boyunca plastik cerrahi alanında staj yaptığıdır. Bu programa dahil doktorlar uzun yıllar sonunda yüz cerrahisi ve vücut cerrahisi alanında uzmanlaşırlar.
2- Estetik ameliyattan önce görüştüğünüz doktorun ameliyata gireceğini bilmelisiniz. Bazen maalesef görüştüğünüz doktorlar dışındaki doktorlar ya da asistanlar ameliyatı gerçekleştirebiliyor.
3- Fiyatı yüksek estetik cerrahları her zaman en kaliteli cerrahlar değildir. İnternet ortamında estetik cerrahlar hakkında yorumları okumayı deneyin.
4- Estetik Ameliyat ortamı ve  hastane şartları çok çok önemlidir. Bazen doktorlar hastane ve klinik şartlarının yetersizliğinden dolayı gerçekleştirdikleri ameliyatlarda ana ekipmanın dışındaki ekipmanları kullanmak durumunda kalabiliyorlar.
5- Yaptırmak istediğiniz estetik operasyon hakkındaki tüm soruları doktorunuza sorarak, o doktorun ameliyat hakkındaki bilgi ve birikimlerini analiz etmeye çalışın.

Estetik doktoru seçimi tıpkı bir yemek tarifi için aşçı seçimine benzer. Nasıl ki iyi bir doktor kaliteli bir sonuç elde etme konusunda başarılıysa, iyi bir aşçı da iyi bir yemeğin garantisini verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder